Erikoiskansistot moninaisiin käyttökohteisiin

Pametic-kansistot on tarkoitettu käyttökohteisiin, joissa kansistolla on ensisijaisesti vaativampi käyttötarkoitus kuin pelkkä tarkastusominaisuus. Kansisto soveltuu esim. pumppaamoiden, kaapelikaivojen ja  erilaisten tilojen kattamiseen, jossa vaatimuksena on suuri kulkuaukko. Saatavana on useita eri koko- ja kuormitusluokkia kantavuusluokissa aina F900 saakka. Luonnollisesti ratkaisu on täysin vesi- ja kaasutiivis ja lukittava.

 

Rakennesuunnittelijalle tarjoamme tarjouksen yhteydessä mittapiirroksen, jolloin varausten teko voidaan suorittaa jo alkuvaiheessa. 


Aquatop-kansistot

SG-valurautaiset Aquatop-kansistot on suunniteltu samoin lähtökohdin kuin harmaarautaiset Aquatop-kansistot. Kansistoissa on erityisesti kiinnitetty huomiota tyylikkääseen muotoiluun ja sg-valuraudan ominaisuuksien hyväksikäyttöön.

 

  • Tyylikäs viimeistelty kokonaisuus.
  • Markkinoiden tehokkain sadevesikansisto.
  • Lukittuvat kannet ja ritilät.

Kolinanestomassa

Kolinanestomassalla vaimennetaan liikkuvasta kaivonkannesta aiheutuvaa melua. Massa toimii samalla tiivisteenä. Yksi pakkaus riittää yhdelle max 700 mm kansistolle. Itsekovettuva 2-komponenttimassa on ympäristöystävällinen ja kuivuu nopeasti. 

Lisää tarjouskoriin