PAM SMU-viemäröintijärjestelmät

PAM SMU valurautainen viemäröintijärjestelmä on turvallinen ja pitkäikäinen. Käyttökohteesta riippuen valittavana on punainen SMU-järjestelmä, joka soveltuu tavallisiin asuin- ja toimistorakennuksiin. Lisäkestävyyttä aggressiivisia jätevesiä vastaan tarjoaa harmaa SMU Plus-järjestelmä. Normaaliolosuhteissa harmaa putki antaa putkistolle lisää käyttövuosia.

 


Äänenvaimennus

Melu on yksi suurimmista terveysriskeistä ja elämänlaatua heikentävistä tekijöistä erityisesti kerrostaloissa, joissa äänet kulkeutuvat helposti pitkin rakenteita.

Valurautaputki on massansa vuoksi luonnostaan hiljainen. SMU järjestelmän testitulokset ovat loistavia myös suurilla virtauksilla ja sen äänitekniset komponentit tekevät järjestelmästä hiljaisimman myös vaativissa ääniteknisissä olosuhteissa kuten sairaaloissa.

 


Helppo ja edullinen vaimennin

Viemäriputken synnyttämä ääni kulkeutuu viemäriputkistosta sekä ilmaäänenä että runkoäänenä rakenteeseen kiinnitettävien kannakkeiden kautta. Silencer kannatinvaimennin on kehitetty vaimentamaan hankalaa runkoääntä esimerkiksi terveydenhuollon infrastruktuurissa,jossa vaaditaan hiljaisuutta. Pam SMU-valurautainen viemäröintijärjestelmä yhdessä kannatinvaimentimen kanssa on
testeissä mitattu parhaiten ääntä vaimentavaksi yhdistelmäksi. Vaimennin sopii asennettavaksi mihin tahansa kannakkeeseen. 

Lisää tarjouskoriin