Hyväputki.fi

Elinkaarivastuu on unohdettu rakentamisen peruslähtökohta. Me Saint-Gobain PAM:lla haluamme tehdä kumppaniemme kanssa kestäviä valurautaviemäröintijärjestelmiä. Hyväputki-laatuprojektimme sitouttaa kaikki valmistajat ja tilaajat. Tule mukaan tutustumaan!

 

Rakennetaan laatua ja kerralla oikein

Uusi Lastensairaala

Uusi Lastensairaala on vaativaan erikoissairaanhoitoon keskittynyt kokonaisuus. Kaikki rakennusprojektissa mukana olleet halusivat tehdä maailman parhaan sairaalan lapsille. Johtava tavoite oli laatu. Viemäröintijärjestelmänä Saint-Gobain PAM:n SMU S -järjestelmä täyttää erityisolosuhteiden tiukat vaatimukset ja takaa huolettoman projektisuunnittelun ja toteutuksen. Se on ääniteknisesti hiljaisin ja palamatonta materiaalia eli kokonaisuutena turvallinen ja laatutietoinen valinta. Saint-Gobain PAM:lla on vahva maine ja hyvät referenssit valurautaviemäröintijärjestelmien valmistajana.

Uusi lastensairaala

Unioninkatu 45, Helsinki

Taloyhtiö halusi arvokiinteistöönsä markkinoiden parhaan viemäröintijärjestelmän ja valitsi Saint-Gobain PAM:n SMU Plus -järjestelmän, joka on suunniteltu kestämään vaativia ja aggressiivisiakin jätevesiä. Viemäröintijärjestelmän hinta linjasaneerauksen kokonaiskustannuksista oli kuitenkin hyvin pieni eli noin 1,5-2,0 prosenttia. Tällä laatuvalinnalla viemäröintijärjestelmän elinkaari piteni yli 10 vuotta. Näin syntyy huomattavaa säästöä, kun korjaus- ja huoltotarpeita on harvemmin. Ja taloyhtiön arvo säilyy sukupolvelta toiselle.

Unioninkatu

 

”De Lavaud -menetelmä takaa laadun ja maailman parhaat ominaisuudet.”

Hyvä putki
hyvään rakentamiseen

Rakentaminen on kokonaisuus, jossa pieneltä tuntuvan yksityiskohdan hutilointi voi aiheuttaa suuret vahingot ja vaikean korjauskierteen. Me Saint-Gobain PAM:lla valmistamme turvalliset SMU-valurautaputkemme kestämään sukupolvelta toiselle. Siksi monet sairaalat, hotellit ja laaturakennukset ympäri maailmaa ovat valinneet ne putkistojärjestelmäkseen.

 

Valitettavasti Suomessa on 2000-luvulla havaittu viemäriputkissa ongelmia. Joissakin kohteissa valurautaputkien pinnoitteen irtoaminen ja putken päiden alkava korroosio huolestuttavat viemäreissä, jotka ovat vasta alle 10 vuoden ikäisiä.  Vastuunkantajia ongelmille ei ole ollut helppo löytää, mutta tarkkojen tutkimusten perusteella niiden aiheuttajiksi on osoitettu useat edulliset tuotemerkit tai nimettömät tuotteet. Huonolaatuiset valurautaputket ovat ryvettäneet korkealaatuisen ja vastuullisen ratkaisun maineen. Oikein asennettuna ja suojattuna SMU-valurautaputki on hyvä vaihtoehto hyville rakentajille.

Miksi valitset hyvän putken?

Putki
Saint-Gobain PAM on valmistanut viemäriputkensa aina ainutlaatuisella De Lavaud -menetelmällä. Putken valun jälkeen lämpökäsittelyllä saavutetaan korkea putken lujuus ja samalla sitkeys. Ne yhdessä takaavat hyvän iskunkestävyyden. Menetelmällä syntyy hallittu tasainen laatu, joka on putkiasennusammattilaisten tunnustama joka puolella maailmaa.

 

 

Onnistu putken koko ketjussa

Laaturakentamisessa valmistajan ja tilaajan on sitouduttava läpinäkyvästi koko ketjuun. Saint-Gobain PAM:n valurautaisilla SMU-viemäröintijärjestelmillä onnistut varmasti. Osaaminen ja valvonta takaavat, että tiedät viemäröintijärjestelmäsi olevan turvallista ja kestävää laatua.


10 vuoden PAM-takuu SMU-viemäröinti-
järjestelmille. *

 

* Saint-Gobain PAM:n hyväksymille asennuksille.