Mittaustekniikan ratkaisut


M-Bus-mittarinluentajärjestelmä

M-Bus-järjestelmä on ennen kaikkea varma ja luotettava. Siinä yhdistyy kattavassa paketissa kustannustehokkuus sekä joustavuus taloyhtiön tarpeisiin. Kaiken tämän lisäksi järjestelmää on helppo hallinnoida sekä huoltaa.

 

M-Bus-järjestelmä koostuu tyyppihyväksytyistä ja laskutuskäyttöön soveltuvista vesimittareista ja mahdollisista energiamittareista, pulssinkeruuyksiköstä, keskusyksiköstä, mahdollisesta toistimesta sekä modeemista. Järjestelmä täyttää EN 1434-4 -standardin vaatimukset.

 

Selainpohjaisen M-Bus NET -etäluentaohjelman kautta mittaustietoja pystytään lukemaan vaivattomasti. Mittaustietoja on mahdollista hyödyntää suoraan laskutuksessa. Ohjelma on saatavilla erikseen lisäpalveluna.

 

 

LoRa

LoRa on langaton verkkoteknologia, jonka avulla tietoja voidaan siirtää nopeasti päätelaitteilta verkkoon. Päätelaitteiden ei tarvitse olla kiinni missään tietyssä tukiasemassa vaan tieto siirtyy LoRa-verkon avulla langattomasti tukiasemiin. LoRa-verkko on suunniteltu nopeaan ja vähätehoiseen tiedonsiirtoon. Varsinkin pienien datamäärien lähettämiseen ja vastaanottamiseen LoRa-verkko on loistava vaihtoehto.

 

Tuotevalikoimaamme kuuluu ulkoinen LoRaWAN-radiomoduli, joka on mahdollista liittää BFM-vesimittareihin. Moduli on erittäin kevyt sekä helppo asentaa. Pariston pitkän käyttöiän myötä modulia voi kuvailla hyvin huoltovapaaksi.

 

 

Langaton Waterbox-mittarinluentalaite

Waterboxin avulla hankalissakin paikoissa olevien vesimittarien luenta ja valvonta sujuu käden käänteessä. Se on erinomainen apu myös putkivuotojen paikallistamisessa. Waterbox lähettää vuodon tai putkirikon sattuessa hälytyksen tekstiviestinä reaaliaikaisesti, jolloin vuodon havaitseminen ja paikallistaminen on nopeaa. Normaalit kulutustiedot siirtyvät kerran vuorokaudessa datakeskukseen.

 

 

Langaton IZAR-radioluentajärjestelmä

IZAR-radioluentajärjestelmän etuihin kuuluu kuluttajaystävällisyys sekä kätevien ominaisuuksien tuoma ajansäästö. Tiedon läpinäkyvyys antaa loppukuluttajalle mahdollisuuden säätää omaa energiankäyttöään, sillä järjestelmä on kehitetty edistämään energiansäästämistä. Tekniikan myötä laskutusvirheitäkään ei enää synny, koska tietoja ei enää tarvitse syöttää erikseen laskutusjärjestelmiin.

 

 

Lisää tarjouskoriin