Saint-Gobain PAM

Saint-Gobain PAM toimittaa korkealuokkaisia putkistojärjestelmiä ja niiden komponentteja sekä palveluja vesihuollon, viemäröinnin, talotekniikan ja teollisuuden ammattilaisten tarpeisiin. Perustamme toimintamme ja kannattavuutemme ammattitaitoiseen palveluun, hyvään toiminnan ja tuotteiden laatuun sekä ongelmanratkaisukykyyn, joilla vastaamme asiakkaittemme vaativiin tarpeisiin ja odotuksiin.

 

Kaikessa toiminnassamme olemme sitoutuneet noudattamaan Saint-Gobain konsernin yleisiä käyttäytymis- ja toimintaperiaatteita sekä ympäristö- terveys- ja turvallisuusohjeistusta (EHS Charter).

 

 

 

 

 Sertifioitu laatujärjestelmämme pohjautuu SFS-EN ISO 9001:2015 –standardiin.


Saint-Gobain Finland Oy

Saint-Gobain Finland Oy on osa ranskalaista vuonna 1665 perustettua Saint-Gobain -monialakonsernia, jolla on yli 170 000 työntekijää 66 maassa ympäri maailmaa. 

 

Saint-Gobainin organisaatio jakautuu kolmeen eri sektoriin: innovatiiviset materiaalit, rakennustuotteet ja  rakennustarvikkeiden jakelu. Pohjoismaissa ja Baltiassa Saint-Gobainin rakennustuotteiden sektorilla on toimintaa kaikissa 7 maassa, joissa on yhteensä yli 100 yritystä ja 13000 työntekijää. Rakennustuotteiden päätuotemerkit ovat Weber, Isover, Gyproc, Ecophon ja PAM.

About Saint-Gobain

Saint-Gobain designs, manufactures and distributes materials and solutions which are key ingredients in the wellbeing of each of us and the future of all. They can be found everywhere in our living places and our daily life: in buildings, transportation, infrastructure and in many industrial applications. They provide comfort, performance and safety while addressing the challenges of sustainable construction, resource efficiency and climate change.

 

€40.8 billion in sales in 2017

Operates in 67 countries

More than 179,000 employees

www.saint-gobain.com

Lisää tarjouskoriin