Saint-Gobain PAM

Saint-Gobain PAM toimittaa korkealuokkaisia putkistojärjestelmiä ja niiden komponentteja sekä palveluja vesihuollon, viemäröinnin, kiinteistötekniikan ja teollisuuden ammattilaisten tarpeisiin. Perustamme toimintamme ja kannattavuutemme ammattitaitoiseen palveluun, hyvään toiminnan ja tuotteiden laatuun sekä ongelmanratkaisukykyyn, joilla vastaamme asiakkaittemme vaativiin tarpeisiin ja odotuksiin.

 

Olemme sitoutuneet noudattamaan kaikessa toiminnassamme Saint-Gobain-konsernin yleisiä käyttäytymis- ja toimintaperiaatteita sekä ympäristö-, terveys- ja turvallisuusohjeistusta (EHS Charter).

 

pamline.com

Saint-Gobain PAM logo CMYK

 

 

Sertifioitu laatujärjestelmämme pohjautuu SFS-EN ISO 9001:2015 –standardiin.

DNV logo FI pieni

Saint-Gobain Finland Oy

Saint-Gobain Finland Oy on osa ranskalaista vuonna 1665 perustettua Saint-Gobain-monialakonsernia, jolla on lähes 180 000 työntekijää 67 maassa ympäri maailmaa. 

 

Saint-Gobainin organisaatio jakautuu kolmeen eri sektoriin: innovatiiviset materiaalit, rakennustuotteet ja rakennustarvikkeiden jakelu. Pohjoismaissa ja Baltiassa Saint-Gobainin rakennustuotteiden sektorilla on toimintaa kaikissa 7 maassa, joissa on yhteensä yli 100 yritystä ja 13000 työntekijää. Rakennustuotteiden päätuotemerkit ovat PAM:n lisäksi Weber, Isover, Gyproc ja Ecophon.

 

saint-gobain.fi

Saint-Gobain logo

About Saint-Gobain

Saint-Gobain designs, manufactures and distributes materials and solutions which are key ingredients in the wellbeing of each of us and the future of all. They can be found everywhere in our living places and our daily life: in buildings, transportation, infrastructure and in many industrial applications. They provide comfort, performance and safety while addressing the challenges of sustainable construction, resource efficiency and climate change. Saint-Gobain has nearly 180,000 employees in 67 countries worldwide.

 

saint-gobain.com

Lisää tuotekoriin

Ota yhteyttä 0207 424600 tai
myynti.pamline@saint-gobain.com