Viemäröintitekniikan ratkaisut


SMU-viemäröintijärjestelmät

Viemäröintitekniikassa on valittavana on kaksi järjestelmää, jotka on suunniteltu erityyppisille käyttökohteille. Korkea laadunvalvonta sekä jatkuva kehitystyö takaavat sen, että järjestelmät pystyvät vastaamaan erilaisten kohteiden asettamiin vaatimuksiin. Punainen SMU S -järjestelmä sopii parhaiten tavallisten asuin- ja toimistotilojen normaalien jätevesien viemäröintiin sekä rakennusten sadevesien poistamiseen.

 

Harmaa SMU Plus soveltuu vaativampaan käyttöön, sillä se on suunniteltu kestämään aggressivisiakin jätevesiä. Tuplapinnoitteet sekä loistavat testitulokset saaneet ominaisuudet takaavat järjestelmän erinomaisen käyttö- ja toimintavarmuuden erityisolosuhteissa, kuten sairaaloissa, laboratorioissa, ravintoloissa sekä teollisuus- ja pysäköintihalleissa. SMU Plus -järjestelmä antaa lisähyötyä myös tavallisille asuintiloille, joissa SMU Plus pidentää putkiston käyttöikää tuoden merkittävää säästöä taloyhtiölle.

 

 

Äänitekniikka

Melu on yksi suurimmista terveysriskeistä ja elämänlaatua heikentävistä tekijöistä erityisesti kerrostaloissa, joissa äänet kulkeutuvat helposti pitkin rakenteita.

Valurautaputki on massansa vuoksi luonnostaan hiljainen. SMU-järjestelmän testitulokset ovat loistavia myös suurilla virtauksilla ja sen äänitekniset komponentit tekevät järjestelmästä hiljaisimman myös vaativissa ääniteknisissä olosuhteissa, kuten sairaaloissa.

Helppo ja edullinen PAM Silencer -vaimennin

Viemäriputken synnyttämä ääni kulkeutuu viemäriputkistosta sekä ilmaäänenä että runkoäänenä rakenteeseen kiinnitettävien kannakkeiden kautta. Silencer kannatinvaimennin on kehitetty vaimentamaan hankalaa runkoääntä esimerkiksi terveydenhuollon infrastruktuurissa,jossa vaaditaan hiljaisuutta. Pam SMU-valurautainen viemäröintijärjestelmä yhdessä kannatinvaimentimen kanssa on
testeissä mitattu parhaiten ääntä vaimentavaksi yhdistelmäksi. Vaimennin sopii asennettavaksi mihin tahansa kannakkeeseen. 

Lisää tarjouskoriin