Kumiliittimet painovoimaisen viemärin liitoksiin

Painovoimaisen viemärin liitos kohteen tarpeiden mukaisesti

Laaja kumiliitinvalikoima

Saint-Gobain PAM Finland on toiminut kumiliittimien kanssa jo useita kymmeniä vuosia. Valikoimamme on laajentunut asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

 

Tekninen neuvonta putkien toisiinsa liittämisessä niin talotekniikan, kuin vesihuollon putkien osalta.

Saint-Gobain PAM Finland asiantuntijat antavat teknistä neuvontaa eri materiaalisten ja eri kokoisten putkien toisiinsa liittämisestä.

Paineettoman viemärin osalta kumiliitinvalikoimamme kattaa kaikki tarvittavat koot 24 mm ylöspäin. Paineellisen viemärin osalta tulee ottaa yhteyttä tekniseen neuvontaamme oikeanlaisen ratkaisun valitsemiseksi.   

 

Vahvistettu runko parantaa paineenkestoa ja mahdollistaa liitettävien putkien ulkohalkaisijoiden välisen toleranssin.

Kumiliitinvalikoimamme toleranssiliittimet Canada Plus ja Titan XL kestävät 2,5 bar painetta 42 mm koosta 620 mm saakka. Paineenkesto varmistaa sen, että jätevesi pysyy kaikissa olosuhteissa painovoimaisesti toimivan jätevesijärjestelmän sisällä, eikä ympäristöön pääse vuotamaan jäteveden haitallisia aineita. 

Vahvistettu runko mahdollistaa myös sen, että kumiliitin sallii liitettävien putkien ulkohalkaisijoiden välisen toleranssieron 12 mm saakka tiivistäen liitoksen. Yli 12 mm ulkohalkaisijoiden toleranssiin tulee käyttää sovitekumia tai esim. Genius-liitintä, jossa sovitekumit ovat integroituna liittimeen.

 

Kumiliittimen käyttökohde

Kumiliittimet ovat tarkoitettu painovoimaiseen viemäröintiin. Ne soveltuvat mm. rakennusten sisäisiin liitoksiin tai kunnallisviemärin liitoksiin eri materiaalien välillä.

Toleranssiliittimemme soveltuvat maa- tai betonivaluasennukseen, kuten myös maan päälliseen asennukseen. 

 

TITAN XL
Saint-Gobain PAM logo CMYK

KAIKKI KOOT

  • Laaja liitinvalikoimamme kattaa liittimet putkikoille 24 mm alkaen aina 2000 mm asti.

KAIKKI MATERIAALIT

  • Toleranssi- ja muuntoliittimet eivät rajoitu yhteen putkimateriaaliin, vaan ovat käytettävissä kaikille putkimateriaaleille painovoimaiseen viemäröintiin.

UUDEN JA VANHAN TOISIINSA LIITTÄMINEN

  • Kumiliittimemme ovat erinomainen tapa liittää toisiinsa uudet ja vanhat putket. Toleranssiliittimemme sallivat liitettävien putkien ulkohalkaisijoiden eron jopa 12 mm asti.

TITAN XL -VALMISTETAAN TILAUKSESTA

  • Pystymme valmistamaan projektikohtaisia liittimiä asiakkaan tarpeiden mukaan, kun meille on ilmoitettu liitettävät putkikoot ja materiaalit.

 Kysy lisää myynnistä

Liittyvät tuoteryhmät

Lisää tuotekoriin

Ota yhteyttä 0207 424600 tai
myynti.pamline@saint-gobain.com