SMU on nyt GLOBAL

PAM Global
Microsoftteams image (8)

Viemäriputkisarjat päivittyvät GLOBAL sarjaan. Siirtymävaihe alkaa kesäkuussa 2022 ja siirtymän aikana on odotettavissa päällekkäisyyksiä. Harmonisoinnilla parannamme tuotteiden saatavuutta. Tuotteiden taso ei muutu vaan pysyy jatkossakin laadukkaana.

 

PAMin viemäröintitekniikka on siirtynyt kansainvälisellä tasolla oman brändinsä alle PAM Buildingiksi. Suomessa tällä ei ole vaikutusta yhteistyötapoihimme. PAM Finland edustaa jatkossakin PAM Buildingin tuotteita.


Suurin muutos, jonka brändimuutos tuo tullessaan, on tuotesarjojen ja keskuskusvarastomme harmonisointi. Vuosikaudet PAM on toimittanut eri maihin eri tuotesarjoja kuten SMU, SMA ja GLOBAL. PAM Building on tehnyt päätöksen siirtyä kansainvälisesti kaikkien vientimaiden osalta GLOBAL tuotesarjoihin. Tämä tulee vaikuttamaan tuotteiden parempaan saatavuuteen, keräilyvirheiden minimoimiseen ja teknisen tuen keskittämiseen.


Odotettavissa on siirtymän aikana päällekkäisyyksiä eri tuotesarjoilla. Pohjoismaissa markkinoitujen SMA putkien tuotanto tulee loppumaan kesäkuussa ja tästä alkaen toimitukset muuttuvat asteittain GLOBAL sarjan tuotteiksi. Harjavallan varastoltamme toimitetaan järjestelmällisesti ensin SMU/SMA varastot asiakkaille, jonka jälkeen luonnollisesti siirrymme GLOBAL-sarjaan.

 

 

PAM building logo

TUOTESARJAN SUORITUSKYKY

 

  • GLOBAL sarjoilla on täysin samat tekniset ominaisuudet kuin SMA ja SMU sarjoilla, joten sitä voidaan käyttää vastaavasti suositeltuihin käyttökohteisiin.
  • GLOBAL sarja on Eurooppalaisen standardin EN 877 mukainen (valurautaiset putket, yhteet ja tarvikkeet veden poistamiseen rakennuksista). Tämä standardi on markkinoiden vaativin ja se määrittelee tekniset vaatimukset valurautaviemärituotteille. 
  • Palo-ominaisuuksia lukuun ottamatta EN 877 on valmistajan ilmoittama standardi: valmistajan on sallittua itse ilmoittaa tuotteidensa standardinmukaisuus. Vain riippumattoman osapuolen vahvistama ja määräajoin testaama EN 877:n täydellinen noudattaminen voi taata järjestelmälle tyypitetyn suorituskyvyn.
  • CE-merkintä tuotteella vahvistaa, että se on vertailustandardin yhdenmukaistetun osan mukainen. Tämä on vähimmäisedellytys tuotteen saattamiselle markkinoille. 
  • Paloluokitusta lukuun ottamatta riippumattoman osapuolen sertifiointi suorituskyvystä ei ole taattu EN877 standardissa, vaan esim. Sintef, BBA ja NF merkinnöillä.


Kysy lisää myynnistä

Lisää tuotekoriin

Ota yhteyttä 0207 424600 tai
myynti.pamline@saint-gobain.com