Tukes: Vain oikein asennettu vesimittari täyttää vaatimukset

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukes muistuttaa artikkelissaan, että vain oikein asennettu vesimittari voi täyttää sille asetetut vaatimukset. Ainoastaan vaatimukset täyttävää mittaria voidaan käyttää laskutettavan vedenkulutuksen mittaamiseen. Luotettava ja oikeaa tietoa näyttävä vesimittari on sekä asukkaan että taloyhtiön etu, sillä vastuu vesimittarin asennuksesta on mittarin käyttäjätaholla eli useimmiten taloyhtiöllä. Mittari täytyy asentaa niin, että sen voi huoltaa, vaihtaa ja lukea vaivattomasti. Taloyhtiöiden kannattaakin Tukesin mukaan käyttää suunnittelussa ja asennuksessa ammattilaisia.

 

Lue koko artikkeli osoitteessa tukes.fi/artikkeli/-/asset_publisher/vain-oikein-asennettu-vesimittari-tayttaa-vaatimukset

 

Kuvakaappaus Tukesin tiedotteesta

Lisää tuotekoriin

Ota yhteyttä 0207 424600 tai
myynti.pamline@saint-gobain.com