Materiaalipankin rakenne uudistettu

Sivustollamme olevaa Materiaalipankkia on kehitetty ja sen rakenne on muuttunut aiemmasta. Kun ennen materiaalit, kuten esitteet ja ohjeet, oli luokiteltu tuoteryhmän mukaan, niin nyt materiaalit on ryhmitetty itse materiaalin tyypin mukaisesti. Jatkossa siis esitteet, ohjeet ja datakortit löytyvät omalta sivultaan, jonka alla tiedostot on väliotsikoilla eroteltu tuoteryhmiin. Tietoa ehdoista ja käytännöistä, mm. uuden tietosuojakäytännön, voit lukea myös kätevästi omasta osiostaan. Uudistuksen tavoitteena oli selkeyttää ja helpottaa materiaalien löytämistä sekä parantaa sivuston käyttökokemusta.

 

Laita meille viestiä Yhteystiedot-osiosta löytyvällä yhteydenottolomakkeella, jos jokin asia mietityttää tai haluat antaa palautetta!

 

 

Kuvakaappaus Materiaalipankin uudesta rakenteesta

Lisää tuotekoriin

Ota yhteyttä 0207 424600 tai
myynti.pamline@saint-gobain.com