Taloyhtiö säästi jopa 20 000 euroa energiaremonttien myötä

Helsingin Sanomien ja Rakennuslehden Taloyhtiöekstra-erikoisliitteessä kirjoitetaan tamperelaisesta As Oy Tampereen Pohjolankatu 18-20 -taloyhtiöstä, joka on onnistunut säästämään lämmityskustannuksissa jopa 20 000 euroa vuodessa energiaremonttien myötä. Taloyhtiöön on vuodesta 2014 asennettu vaiheittain poistoilmapumppu, vakiopaineventtiilit, aurinkolämpökeräimet ja aurinkopaneelit sekä siirrytty maalämpöön. Lisäksi taloyhtiöön on hankittu laitteisto jäteveden lämmöntalteenottoon, josta saatu hyöty on ollut mittava. Arvioiden mukaan jopa puolet asuinkerrostalon vuotuisesta lämmitysenergiasta voi valua lämpimän veden mukana viemäriin. Tämä energia saadaan varastoitua talven varalle maahan.

 

Taloyhtiöön on hankittu remonttien yhteydessä Sharky 775 -lämpöenergiamittari, joka löytyy valikoimastamme.

 

Lue täältä artikkeli maksutta.

 

 

Kuvakaappaus Rakennusekstran jutusta marraskuulta 2018

Lisää tuotekoriin

Ota yhteyttä 0207 424600 tai
myynti.pamline@saint-gobain.com