Helen: Valtaosa suomalaisista haluaa suosia aurinkoenergiaa

Sähköyhtiö Helenin teettämässä kyselytutkimuksessa kävi ilmi, että suurin osa kuluttajista olisi valmis suosimaan aurinkoenergialla tuotettuja tuotteita. Yli 90 prosenttia oli sitä mieltä, että aurinkoenergian tuottaminen tai hyödyntäminen on yrityksiltä erittäin vastuullista tai melko vastuullista. Vain 6 prosenttia suomalaisista ei halua suosia lainkaan aurinkoenergialla tuotettuja tuotteita tai palveluita.

 

Olemme myös täällä Saint-Gobain PAM:lla mukana tarjoamassa ratkaisuja aurinkoenergian hyödyntämiseen. Mittaustekniikan puolelta valikoimassa on Sharky 755 -energiamittari, jonka voi yhdistää osaksi kiinteistön aurinkoenergiajärjestelmää. Kysy lisää myynnistämme!

 

Helen teetti yli 1000 kuluttajan kyselyn syys-lokakuussa. Siirry Helenin artikkeliin tästä.

 

Kuvakaappaus Helenin aurinkoenergia-artikkelista

 

 

Lisää tuotekoriin

Ota yhteyttä 0207 424600 tai
myynti.pamline@saint-gobain.com