Tuotantotyöntekijän ja kesätyöntekijöiden haku avoinna

Haemme tuotantotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen sekä 18 vuotta täyttäneitä kesätyöntekijöitä Harjavaltaan tuotannon ja varaston monipuolisiin tehtäviin. Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja myös jousto työsuhteen keston kanssa on mahdollinen. Työhön soveltuva koulutus tai työkokemus ei ole välttämätön, mutta katsotaan eduksi. Odotamme, että hakijalta löytyy joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä ennakkoluulottomuutta. Myös hyvät vuorovaikutustaidot ovat yhteistyön kannalta todella tärkeitä.

 

Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@saint-gobain.com otsikolla "PAM/Tuotantotyöntekijä" tai "PAM/Kesätyö". Hakuaikaa on 29.3. saakka.

 

Lisätietoja antaa tuotantopäällikkö Mika Heikkilä (☎ 0207 424 640) 13.-15.3. välisenä aikana.

 

 

Tuotantotyöntekijä- ja kesätyöhaku 2019

Lisää tuotekoriin

Ota yhteyttä 0207 424600 tai
myynti.pamline@saint-gobain.com