Saint-Gobain mukana kunnianhimoisessa ilmastotavoitteessa

Saint-Gobain PAM mukana ympäristötavoitteissa

Saint-Gobain PAM tarjoaa asiakkailleen mahdollisuutta laskea putkiprojektin kokonaiskustannukset (Total cost ownership TCO) ottamalla samalla huomioon projektin ympäristövaikutukset ostohetkestä asennukseen, ylläpitoon ja kierrätykseen. SG-valuraudan sijoitetun pääoman tuotto on erinomainen alhaisten ylläpitokustannusten, putkimateriaalin ominaisuuksien ja liitosten tiiveyden vuoksi.

 

Saint-Gobain PAM kehittää jatkuvasti pinnoitteitaan kestävimmiksi ja vähemmän ympäristöä kuormittaviksi. PAMin tavoitteena on poistaa kierrätyskelvottoman jätteen määrä, minimoida energiankulutus sekä kiinnittää huomio niin kansallisiin kuin kansainvälisiin puhtaisiin kuljetuksiin.

 

Lue lisää https://www.pamline.com/saint-gobain-pam/sustainable-development/comprehensive-and-sustainable-solutions

 

 

 

 

Lisää tuotekoriin

Ota yhteyttä 0207 424600 tai
myynti.pamline@saint-gobain.com