Haemme Controlleria Harjavaltaan. Hae 11.12. mennessä!

Nyt on tarjolla mielenkiintoinen työmahdollisuus osaavalle controllerille! Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen roolin kansainvälisessä ympäristössä yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuudet edetä ja kehittyä alasi ammattilaisena. Työskentelet ensisijaisesti Saint-Gobain PAMin Harjavallan yksikössä, mutta työtä on mahdollista tehdä myös osittain etänä tai Helsingin toimipisteeltä käsin.

Controllerina vastuualueenasi on Saint-Gobain PAM Finlandin taloushallinnon toiminnot. Tehtävässä pääset osallistumaan toimintojen kehittämiseen sekä osaksi yksikön johtoryhmää. Vastuullesi kuuluu:
- Budjetointi ja ennusteet
- Tiivis yhteistyö Puolan talouden palvelukeskuksen kanssa sekä myös Norjan sisaryhtiön kanssa
- Aktiivinen osallistuminen ERP-järjestelmän ja muiden liiketoiminnan työkalujen kehittämiseen
- Kuukausittainen konserniraportointi

Mainittujen tehtävien lisäksi controllerin on tärkeää paneutua paikallisen yksikön liiketoimintaan pystyäkseen tukemaan raporttien ja avainlukujen avulla yksikön kannattavaa kasvua.

Millaista henkilöä haemme?

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on tehtävään soveltuva liiketalouden korkeakoulututkinto. Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, jolla on kattavasti aiempaa kokemusta vastaavista controllerin tehtävistä. Taloushallinnon erityisosaamisen lisäksi liiketoiminnan laajempi ymmärrys antaa hyvää pohjaa tehtävässä onnistumiseen. Olet positiivinen ja utelias, ja haluat olla mukana kehittämässä toimintojamme ja prosessejamme. Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta.

Työskentelytyylisi on innovatiivinen ja kehitysorientoitunut. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on kokemusta muutosprosessien läpivienneistä. SAP-osaaminen katsotaan eduksi. Sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset suomen sekä englannin kielen taidot.

Mitä tarjoamme sinulle?
- Monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, joka räätälöidään henkilökohtaisiin kehitystavoitteisiisi sopivaksi
- Osaamisen kehittämiseen ja työturvallisuuteen panostavan yrityskulttuurin
- Mukavat työkaverit ja rennon työilmapiirin
- Kansainvälisen konsernin monipuolisen tuen sekä kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet
- Kattavat työsuhde-edut
- Top Employer -sertifioidun, vastuullisen työnantajan ja merkityksellisen tehtävän - olemme Suomessa
sitoutuneet hiilineutraaliuteen vuoteen 2035 ja maailmanlaajuisesti vuoteen 2050 mennessä.

Herätimmekö kiinnostuksesi? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adeccon kanssa. Jätäthän hakemuksesi Adeccon työnhakuportaalin kautta www.adecco.fi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut tehtävään saman tien. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, hakuaika päättyy 11.12.2022. Mahdollisiin kysymyksiin tehtävästä ja rekrytointiprosessista vastaa mielellään Adeccon Senior Recruiter
Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adeccogroup.com.

 

Osana kansainvälistä Saint-Gobain -konsernia olemme mukana rakentamassa kestäviä, erinomaisia elinympäristöjä ja parantamassa ihmisten elämänlaatua. Saint-Gobainin tunnetuimmat rakennusalan brändit Suomessa ovat Gyproc, Ecophon, ISOVER, Leca, PAM ja Weber.

 

Saint-Gobain PAM on johtava valurautaisten putkistojärjestelmien valmistaja ja edelläkävijä Euroopassa. Suomessa Saint-Gobain PAM toimittaa vesihuollon ja talotekniikan putkistoja sekä mittaustekniikan järjestelmiä ja kaivonkansistoja vesihuoltolaitoksille, tukkuliikkeille ja muille alan ammattilaisille. Toimintamme perustuu vankkaan alan ja tuotteiden asiantuntemukseen. Lisätietoja toiminnastamme www.pamline.fi

 


Lisää tuotekoriin

Ota yhteyttä 0207 424600 tai
myynti.pamline@saint-gobain.com