Maailman vesipäivä 22.3.

 "Sustainable Solutions for Water"

22. maaliskuuta on hyvin erityinen päivä PAMin tiimeille. Joka vuosi tämä päivä muistuttaa jokaista työntekijäämme heidän tehtävänsä merkityksestä ja päivittäisen työnsä lisäarvosta eli veden saatavuuden varmistamisesta kaikille. Jalo tarkoitus, josta olemme PAMilla ylpeitä ja joka rohkaisee meitä ylittämään itsemme sekä asiakaspalvelulla että kyvyllämme innovoida entistä kestävämpiä tuotteita.


Tärkeänä pallografiittivalurautaisten vesiverkostojen toimittajana me PAMilla varmistamme, että tarjoamme kestäviä, terveellisiä, turvallisia ja vesiresursseja säästäviä ratkaisuja kaikille käyttäjillemme ympäri maailmaa.

PAM kehittää jatkuvasti työvälineitä sunnitteluun, tuotantomenetelmiään, raaka-aineiden kierrätettävyyttä sekä kuljetusten vähäpäästöisyyttä suuntaamalla liikennettä maanteiltä raiteille ja vesiväylille.

 


Lisää tuotekoriin

Ota yhteyttä 0207 424600 tai
myynti.pamline@saint-gobain.com