Tutustu etävalvottavaan palovaroitinjärjestelmäämme

Etävalvottava palovaroitin helpottaa huollon töitä

Easy Protect palovaroitin soveltuu asuin- ja liiketilojen varustamiseksi palovaroittimella. Varoitin toimii optisella savuntunnistuksella ja on lisäksi varustettu lämpösensorilla. Itsetestausjärjestelmä valvoo toimintaa estäviä esteitä vähintään 50 cm etäisyydellä varoittimesta.

Langattoman tiedonsiirron ansiosta laitteen kunnonvalvonta voidaan suorittaa myös etäyhteydellä ilman tarvetta fyysiseen tarkastukseen. Ilmaisin on varustettu akustisella hälytyssignaalilla (85 dB(A) kolmen metrin etäisyydellä) sekä merkkivaloilla. Merkkivalot ilmaisevat hälytyksen sekä varoittimen erilaiset virhetilat. Ilmaisimessa on testauspainike paikallista toiminnan testausta varten.

 

 


Lisää tuotekoriin

Ota yhteyttä 0207 424600 tai
myynti.pamline@saint-gobain.com